Despre Noi

ADI MOTO este un lider in pregatirea si perfectonarea in domeniul moto, fiind prima scoala moto din Bucuresti.

      Sloganul scolii noastre este - ADI MOTO pregateste elevi de calitate nu elevi la cantitate.

      Scoala noastra a luat fiinta in anul 2005 iar fondatorul ei este ADI BUDOI cu o expreienta in motociclism de peste 20 de ani si doreste sa impartaseasca din experienta lui tuturor elevilor iubitor de doua roti.


      SCOALA MOTO ADI - CU DOAR 99 RON ESTI INSCRIS LA CURSURI CAT. AM, A2, A. OFERTA LIMITATA -- PREGATIREA SE EFECTUEAZA PE KAWASAKI ER6N, KAWASAKI ER5N, HONDA HORNET, SUZUKI GS500, ETC. - LOCURI LIMITATE -

  ADI MOTO - scoala care scoate elevi de calitate si nu elevi la cantitate. Scoala care ofera calitate pentru fiecare elev in parte.

      - Instructor ADI BUDOI va asteapta atat la cursuri de scolarizare cat si la diferite tipuri de cursuri de pilotaj si de indemanare. Avand o vechime de peste 20 ani in domeniu, si bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a mii de elevi, scoala noastra va asteapta asigurandu-va cele mai bune conditii de instruire. Dintre acestia, majoritate ne-au devenit colegi de trafic, gradul de promovabilitate al scolii noastre fiind foarte ridicat.
      - Scoala este localizata chiar linga Poligonul Ilioara unde se desfasoara cursurile de pregatire practica.

      - Prin gradul de promovabilitate ridicat la examen al elevilor putem spune ca avem cea mai mare scoala moto din Bucuresti. Un numar de cinci instructori pasionati si cu o bogata experienta in domeniu sunt gata sa va ajute pentru a dobandi abilitatile practice in cel mai placut, usor si rapid mod.

    Pentru pregatirea practica SCOALA MOTO ADI dispune de un parc moto de peste 10 motociclete de diferite categorii si putere. Scoala MOTO ADI se distinge prin:
- PREGATIRE PRACTICA IN TAFIC.
- ECHIPAMENT de protectie oferit elevilor in timpul orelor de pregatire practica si in timpul examenului - casca, vesta cu protectii sau geaca cu protectii, genunchere, mausi cagula personala.
- INSTRUCTORI EXPERIMENTATI, PROFESIONISTI ,CALMI.
- Testari periodice, simulare examen moto pe traseul pentru examen
- Activitati suplimentare pentru dezvoltarea reflexelor.

   IMPORTANT ! Pentru a simplifica activitatea de inscriere la scoala noastra, la secretariat veti gasi toate formularele necesare inscrerii. De asemenea tot la sediul nostru puteti gasi si materiale didactice necesare, carti, brosuri etc. Pentru a usura elevilor efectuarea formalitatilor necesare inscrerii,scoala are incheiate contracte de colaborare cu cabinete medicale si psihologice. Pentru a evita deplasarile inutile ale cursantilor, oferim posibilitatea ca fisa medicala si testul psihologic sa fie obtinute in acelasi loc prin intermediul colaborarilor.


  » Categoria AM    » Categoria A    » Categoria B    » Categoria BE    » Categoria C,CE

Cursurile se desfasoara si in limbile: